• 9
name

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: userid

Filename: views/question.php

Line Number: 191

Backtrace:

File: /home/prodcxja/public_html/questions/application/views/question.php
Line: 191
Function: _error_handler

File: /home/prodcxja/public_html/questions/application/controllers/Questions.php
Line: 433
Function: view

File: /home/prodcxja/public_html/questions/index.php
Line: 315
Function: require_once

name Punditsdkoslkdosdkoskdo

SSL is dead slow in Internet Explorer + Safari

  • I had a Comodo SSL certificate installed on my website yesterday, after going through a lot of trouble it has finally been activated.

  • I am, however, experiencing serious issues in Safari and Internet Explorer 7: page loads are dead slow, and most of the times the pages are only loaded partially - often they arent loaded at all. Chrome and FF show no delay.

  • Additionally, Firefox 8 won't accept the certificate - however that's a marginal issue, the website targets a very specific audience, with 99% Internet Explorer visitors.

  • I don't have access to the webserver itself, I have to rely on the support theme - and my current contact doesn't seem very competent. It should be fixed by tomorrow however, since the website will get an external security audit on Monday.

  • The website contains one static HTML that can be used for testing: https://axa.tfo.be/incentives/cipres/static.html

My question:

  • Any ideas what might be the problem, so I can point support in the right direction?
      • 2
    • @MarkHenderson I'm sorry, I realize this goes against StackExchange policy - but I'm really desperate for an answer. It's a very important customer, and they have planned a security audit tomorrow. Thanks for not closing the question.
      • 1
    • Do you see the same issue over non-ssl traffic? Also, do you repeatedly see the same issue? I saw what you describe the first time I loaded the page, but subsequent refreshes seem to be OK.
      • 1
    • @MarkHenderson no, non ssl traffic goes fine, no delay at all. Subsequent refreshes in IE show the same delay, however. Still no response from webhost support...
    • I'm not 100% sure on this as I can't reproduce it every time, but it looked like it was taking forever because of the OCSP check. Can you purchase another $5 certificate from somewhere else to try another one? I've used cheapssls.com in the past.

Trending Tags